PTO produkter

PTO udvikler og afholder kurser og gå-hjem-møder

Her sættes der bl.a. fokus på tandlægen som virksomhedsleder, men også fokus på de problemer ikke kun tandlægen, men hele teamet på klinikken løber ind i på en travl hverdag. Kurser og gå-hjem-møder søges i videst muligt omfang afholdt som aftenmøder over et par timer. PTO tjener ikke noget på arrangementerne, der afvikles til kostpris og derfor er yderst billige sammenlignet med andre udbydere på markedet.

 

Mere information om PTO kurser

 

 

Køb og salg af tandlægeklinikker: Spørgsmål, svar og gode råd om køb og salg af tandlægeklinik

For både køber og sælger er det af betydning for et succesfyldt forløb, at man forbereder sig i god tid. Og at de fornødne overvejelser og analyser foretages sammen med kvalificerede rådgivere, der har forstand på lige præcis den niche, som køb og salg af tandlægeklinikker er.

 

Bogen er udgivet af PTO og udarbejdet i samarbejde med Statsautoriseret revisor Villy Rabe Bech Mousten fra aROS statsautoriserede revisorer I/S, Advokat Jesper Lindhardt fra Effekt Advokatfirma I/S og advokat Peter Bjerre Bøystrup Advokatfirmaet Rödstenen

 

Med denne bog henledes parternes opmærksomhed på de udfordringer, som bogens 4 forfattere har særlig erfaring for, kan skabe særlige problemer og derfor skal gennemtænkes nøje.

 

Vejledningen kan købes af medlemmer. prisen er kr. 500,00. Bestilling sker ved henvendelse til sekrætariatet på mail pto@pto.dk eller på telefon 3312 0020.

 

 

Afsked & ansættelse

Undersøgelser og erfaringer viser, at afskedigelse og ansættelse af personale er nogle af de forhold, som volder tandlæger flest problemer i det daglige. Herunder alle de problemstillinger, der er en direkte afledning af det at drive en virksomhed med personale.

 

Brochuren Ansættelse & afsked er udgivet af PTO i samarbejde med Advokat Jesper Lindhardt fra Effekt Advokatfirma I/S og advokat Peter Bjerre Bøystrup Advokatfirmaet Rödstenen.

 

Brochuren kan bestilles ved henvendelse på mail til pto@pto.dk eller på telefon 3312 0020.

 

 

Tilskud til tandbehandling hvis du har lav indkomst 2016

Til udprint: Download under PTO medlems logind

 

 

Kontrakter

PTO har udviklet en række kontrakter til aftaler, ansættelser, klinikfællesskab og køb af klinik. Disse kontrakter kan gratis downloades af PTO medlemmer. KLIK HER for at logge og klik derefter på “Konktrakter” i menubjælken.

 

 

Brochurer og informationsmateriale

Hvoraf bl.a. kan nævnes forskellige udeblivelseskort, foldere om det frie valg af tandlæge som 16-17 årig, folder om korrekt ergonomi for tandlæger og det øvrige team på klinikken, anamneseblanketter, dagsedler, behandlingsforsalg og meget andet. Alt sammen enten gratis eller solgt til kostpris.

 

 

PTO klinikweb

PTO klinikweb er en nem hjemmesideløsning for tandlæger, som dækker klinikkens behov for patientinformation på internettet og samtidig giver en lang række fordele, som ingen anden webløsning tilbyder.

 

Læs mere her om PTOweb

 

 

Bestilling

Bedes udfyldt

Bedes udfyldt

Sender bestilling til PTO

Der skete desværre en fejl. Send venligst igen

Bestilling modtaget

Bedes udfyldt

Bedes udfyldt

Medlems login

Praktiserende Tandlægers Organisation

 

Amaliegade 17

1256 København

Telefon 3312 0020

pto@pto.dk

Åbningstider

 

Mandag – torsdag: 08.30 – 15.30

Fredag: 08.30 – 15.00